Doble vervepoeng i vinter!
Foto:Forsvaret

Doble vervepoeng i vinter!

Våre beste ambassadører er fornøyde medlemmer og gode tillitsvalgte. Anbefaler du oss til en kollega, gir vi deg doble vervepoeng i januar og februar.
Publisert: 2020.01.04
Torbjørn Liestøl

Det er mange nye kollegaer på vei inn i Forsvaret i disse dager. Som den ledende fagforeningen ønsker naturlig nok vi i NOF at flest mulig velger oss som sin makker. Vår erfaring er at de beste ambassadørene i NOF er dere. Er du fornøyd med den jobben vi gjør, så håper vi du anbefaler oss til dine kollegaer, både nye og gamle.

 

 

Med stadig flere medlemmer i ryggen kan du være trygg på at vi gjør vårt ytterste for å ivareta dine interesser. Som en liten belønning i vintermørket gir vi deg ekstra flotte vervepremier. Verver du en kollega som medlem i NOF, har du nå mulighet til å få doble vervepoeng i vinter.

Kampanjen varer fra 3. januar til og med 29. februar og gjelder tjenestegjørende ansatte, lærlinger, elever og kadetter.

Poengene går inn på din konto i NOF, og ønsker du å ta ut vervepremie må du ta kontakt med oss på marked@nof.no. Nye medlemmer må normalt registreres og godkjennes før vervepremier kan tas ut.

Lykke til!Forrige        1130 av 1594        Neste
loader
Norges offisers- og spesialistforbund 2021
Nettsiden er utviklet av: A2N Digitalbyrå