Egil André Aas fortsetter som leder av LO Stat
Egil André Aas får fire nye år i LO Stat. NOF gratulerer.
LO Stat

Egil André Aas fortsetter som leder av LO Stat

NOF gratulerer.

I dag under representasjonskapsmøtet i LO Stat ble Egil André Aas gjenvalgt som leder. Aas har vært leder siden han ble valgt inn i 2016 og ble nå enstemmig uten motkandidat valgt for fire nye år og vil dermed sitte som leder fram til 2024.
Publisert: 2020.11.17
Torgrim Halvari.
Det har vært fire svært travle år, men også givende. LO Stat og forbundene står foran mange utfordringer i årene framover. Jeg har også blitt bedre kjent med forbundene våre og det de er opptatt av. I så måte føler jeg at jeg har mye ugjort som leder, så den den reisen vil jeg gjerne være med på videre. Oppgavene og utfordringene står i kø og krever hardt og målrettet arbeid, sier Aas i et intervju med Fri Fagbevegelse før ledervalget.

I tillegg til gjenvalg av leder ble Lise Olsen fra NTL ble gjenvalgt som nestleder. Henriette Jevnaker blir den første fra Fagforbundet i ledertrioen. Hun ble valgt til ny nestleder etter Eivind Gran som går av med pensjon.
NOF gratulerer både Egil André Aas og de to nestlederne med valget.

Vi i NOF er meget glad for at Egil André er gjenvalgt som leder med bred støtte fra alle forbund tilsluttet LO Stat. Det er viktig, og en klar fordel for forbundet å ha Egil André sentralt plassert både i LO Stat og LO, uttaler forbundsleder, Torbjørn Bongo umiddelbart etter at valget ble gjennomført til akklamasjon.
Forrige        283 av 1698        Neste
loader