Norges offisers- og spesialistforbund
Norges offisers- og spesialistforbund 2022
Påmelding for kurs i 2023Aldri har det vært viktigere å kunne litt om rettigheter og plikter som ansatt i Forsvaret. Vi opplever en virkelighet med stadige kutt innen personellforvaltning, flere oppgaver for linjeledere, og ikke minst større ansvar på den enkelte. Dette gjør oss trygg på at kunnskap er veien å gå for å skape bedre arbeidsmiljø og ryddige arbeidsforhold.

De grunnleggende to-dagers kursene består av basiskurs i lover og avtaler, ambassadørkurs og tillitsvalgkurs. Deltar du på disse tre, har du bestått NOF-skolen. 

De videregående kursene går over en uke og arrangeres av LO Stat. Dette er kurs i lover og avtaler, omstilling, forhandlinger og ulike temakurs. 

Toppskolering skjer i samarbeid med AOF og Universitetet i Bergen. Dette er kurs og utdanning som krever noe forkunnskap og erfaring som tillitsvalgt. 

Heldigvis har du som NOF-medlem muligheten til å bli på våre kurs helt gratis. Du kan til og med få permisjon med lønn. Så hvorfor ikke starte med ett av de grunnleggende kursene i NOF-skolen og se om det gir mersmak? 

Les mer om hva de ulike kursene i menyen til venstre eller lenger ned på denne siden.