Norges offisers- og spesialistforbund
Norges offisers- og spesialistforbund 2020

Vår erfaring er at flinke tillitsvalgte, lokale ambassadører og fornøyde medlemmer er de beste til å verve nye medlemmer. Vi har ikke noe tro på at det finnes en fasit for hvordan man skal gå frem, men vi har gode erfaringer med følgende:

 • Riktig og relevant informasjon
 • Lokal tilstedeværelse og synlighet
 • Synliggjøring av fordeler ved medlemskap
 • Fortell hvorfor du har valgt NOF
 • Del din kunnskap og kompetanse

I tillegg har vi nedenfor trukket frem fem svært populære fordeler som  NOF-medlemmer kan nyte godt av.  • Gjennom LOfavør kan du låne til en av markedets beste boliglånsrente

  For en tid tilbake inngikk LOfavør en svært god avtale med SpareBank 1 SMN og SpareBank 1 Østlandet på flere typer boliglån. Renten på disse har nå blitt lavere enn noen gang før. Som NOF og LO-medlem kan du låne til noen av markedets absolutt laveste renter. De nye prisene er gyldige fra 15. mai for nye lån og fra 25. mai for eksisterende lån.  

  LOfavør Førstehjemslån:

  Nominell rente fra 1,29 %.

  LOfavør Boliglån Ung:

  Nominell rente fra 1,39 %. 

  LOfavør Boliglån:

  Nominell rente fra 1,49 %. 

  LOfavør Boliglån med 50 % egenkapital

  Nominell rente fra 1,39 %.

  For mer informasjon: https://www.nof.no/arkiv/boliglaan-lav-rente-nof


 • Er du under 27 år, har du Norges beste innboforsikring med kr 0,- i egenandel ved mobilskade

  De kollektive forsikringene i NOF er bunnsolide, og samtidig enkle å forklare. Melder du deg inn i NOF, får du automatisk enten NOF U27 (for deg som er under 27 år) eller NOF Grunnpakke. (for deg som er over 27 år) Pakkene inneholder:

  Reiseforsikring

  Innboforsikring

  Dødsfallsforsikring (NOF Grunnpakke). Ulykkesforsikring (NOF U27)

  Dette er forsikringer alle bør ha, uansett alder og sivil status. For mer informasjon:

  https://www.nof.no/~/images/pdf/NOF_Forsikringsbrosjyre_2020_WEB.pdf


 • Stipendgaranti – etter ett års betalende medlemskap kan du søke og få inntil kr 6000,- per studieår

  Videreutdanning er svært populært blant våre medlemmer. Selv om Forsvaret har kuttet i de fleste stipendmuligheter, opprettholder vi vår stipendgaranti. Kravet er betalende medlemskap i ett år. Det er ingen begrensing i antall stipend mens du tjenestegjør i Forsvaret. Blir du sivil, så kan du til og med få stipend det året du slutter. For mer informasjon:

  https://www.nof.no/NOF-skolen/7-Stipend/

   

 • Unik medlemsavtale fra Norges beste utstyrsleverandør - Norsegear   

 • Gode medlemsfordeler er viktig for mange. I tillegg til Norges største fordelsprogram i LO favør, har vi i NOF fremforhandlet noen egne avtaler. Vi har valgt Norsegear som vår samarbeidspartner på militært utstyr. De gir medlemmer tilgang til unike rabatter og spesialtilbud. I tillegg kan man velge gavekort fra Norsegear som vervepremie. For mer informasjon: https://www.nof.no/For-medlemmer/rabattavtaler/ • Vår egen NOF-skole – med spesialtilpassede kurs.

Etter en spesiell vår, satser vi for fullt igjen med nye NOF-kurs hver måned fra august. Basiskurs er en flott start for nye medlemmer og kollegaer. I tillegg til å få grunnleggende kunnskaper om avtaler og lover, treffer man kollegaer fra andre avdelinger. Høstens kursprogram finner du her:

https://www.nof.no/NOF-skolen/Kursprogram-2020

Gå til innmelding

 

For fullstendig oversikt over fordeler se her